Bilete Gala Maestro 2024 – Preliminarii – Etapa 2 - 15 sep, ora 19:30 - Teatrul Improteca

Gala Maestro 2024 – Preliminarii – Etapa 2

Teatrul Improteca, București

duminică, 15 septembrie, ora 19:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele nu sunt returnabile

Detalii

Gala Maestro 2024 se organizează anul acesta la Improteca, așa că ținem să le mulțumim pe această cale!

Ce se întâmplă la această Gală și care e treaba cu preliminariile?

Ne-am gândit să le dăm improvizatorilor, pe care am ales să îi numim “tinere talente”, șansa să se afirme. Și pentru că s-au arătat interesați, iată că am pus de 4 etape preliminarii. 2 improvizatori din fiecare etapă de preliminarii se vor califica în cele 8 ediții de Maestro ale Galei, alături de alți improvizatori din rândul celor cu mai multă experiență de scenă.

La fiecare ediție, improvizatorii vor fi aruncați într-un maraton de provocări lansate deopotrivă de un regizor și de public, vom nota fiecare scenă și ușor, ușor, vom elimina din ei. Publicul are un cuvânt de spus in aceste editii. 

 

În fiecare din cele 8 ediții de Maestro ale Galei, care încep în Octombrie, vom rămâne cu un singur improvizator ce va fi încoronat cu titlul de Maestro al serii respective. 

 

Acesta se va califica automat în ultimul eveniment al acestei Gale, seara de Maestro dei Maestri, și va juca alături de ceilalți Maestro calificați în cele 8 ediții de care vorbeam mai sus.

Asta, și faptul că va avea privilegiul să facă o poză cu cei 5 euro înrămați, marcând totodată în istoria improvizației contemporane că a fost cel mai bun improvizator într-o seară de duminică.

 

Improvizatori Gala Maestro 2024 – Preliminarii – Etapa 2:

TBD

 

Regizor: TBD

MC: TBD

 

Duminică, 15 septembrie

Ora 19.30 (Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile Improteca se deschid la ora 19.00.)

Improteca | Str. Comănița, nr. 9

 

Mulțumim frumos! Vă așteptăm cu drag!

 

Maestro Impro™ is created (©) by Keith Johnstone (Keith Johnstone Workshops) registered in the U.S.A., Canada and other countries.

All Rights Reserved

Production rights are exclusively managed by International Theatresports™ Insititute (www.theatresports.com)