Bilete Pain7ed Scenes - spectacol de comedie improvizata si pictura - 20 sep, ora 21:00 - Teatrul Improteca

Pain7ed Scenes - spectacol de comedie improvizata si pictura

Teatrul Improteca, București

vineri, 20 septembrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Pain7ed Scenes - spectacol de comedie improvizata si pictura live.

Vino sa vezi Pain7ed Scenes, un spectacol de improvizatie cu multa emotie si tablouri, un concept unic in Europa! Pain7ed Scenes este unul dintre cele mai longevive spectacole de la Improteca.

Detaliile organizatorice:
Duminica, 20 septembrie 2024, de la ora 21:00
La Improteca, in Bucuresti, pe Comanita 9
Bilete pe iabilet.ro

In Pain7ed Scenes, Mihaela Georgescu și Andrei Bratu vor juca 7 scene de cuplu comice și sensibile, inspirate din picturile artistei Lavinia Falcan. Pe parcursul celor 7 scene jucate, Lavinia va picta live de la zero un tablou de panza mare. La finalul spectacolului, Lavinia va dezvalui tabloul inspirat din jocul actoricesc al celor 2 improvizatori.

-----------------------

Mihaela Georgescu este actrița de improvizatie din 2012, membra a grupului de improvizatie Urban Impro, cunoscuta pentru dinamismul si umorul vulcanic cu care te surprinde pe scena.

Andrei Bratu, desi ardelean... cu tot ce presupune asta, reuseste sa faca fata ritmului alert al Mihaelei pe scena. Este actor din 2010, absolvent al UNATC Bucuresti, interpretand mereu personaje sclipitoare, care incanta show-ul.

Lavinia Falcan este o pictorita apreciata, cu numeroase expozitii în Romania si in strainatate. Dupa ce s-a intors de la New York, unde a avut o expozitie de succes, și-a introdus in paleta artistica pictura în direct și cu aceasta a participat la Romanii au Talent.

#improv #show #comedie #pictura #improteca